Chat Window

Fill the details so we can help you better.

Showing 1 - 12 of 77 items
per page

Login om prijzen te zien
Bio Amandelen en blauwe bessen is gemaakt op basis van dadelpasta en glutenvrije havervlokken. RAW is een bewuste keuze, het staat voor een koude bereiding, zodat de vitaminen en mineralen bewaard blijven.  Ingrediënten: dadels*, amandelen* 20%, blauwe bes* 8%, havervlokken (glutenvrij)* 6%, appelsapconcentraat*, citrusvezel *Biologische landbouw

Login om prijzen te zien
De Bio Kokos & Cacao reep is geproduceerd op basis van dadelpasta en zwarte chocolade 70%. Voor onze chocolade werken we samen met Chocolate Makers uit Amsterdam. RAW is een bewuste keuze, het staat voor een koude bereiding zodat de vitaminen en mineralen bewaard blijven. Ingrediënten: dadels*, chocolade* 20%, kokos* 10%, walnoot*, cacao nibs* 5%...

Login om prijzen te zien
De Bio Vijgen & Cashew reep is bereid op basis van gedroogde vijgen en een geleilaag van framboos. RAW is een bewuste keuze, het staat voor een koude bereiding, zodat de vitaminen en mineralen bewaard blijven.

Login om prijzen te zien
De lilalou koekjes bevatten 60% vezelrijke granen en leveren hierbij meervoudige koolhydraten, voedingsvezels, vitamines en mineralen. Zij vormen de ideale basis voor een verantwoord tussendoortje!

Login om prijzen te zien
De lilalou koekjes bevatten 60% vezelrijke granen en leveren hierbij meervoudige koolhydraten, voedingsvezels, vitamines en mineralen. Zij vormen de ideale basis voor een verantwoord tussendoortje!  

Login om prijzen te zien
Ingrediënten: Aardappelen (67,7%), zonnebloemolie (30,3%), zout (1%), zwarte peper (1%).