Chat Window

Fill the details so we can help you better.

Recent Posts
Blog Categories

Dit zijn wij. En wie bent u? Aangenaam!

juni 7, 2018 Emilie Wildiers & Hanne Machiels

Hallo!

 

Wij zijn Emilie en Hanne. Exact één jaar geleden startten we een gezamenlijke droom… We wilden een speels en vrolijk merk op de markt zetten dat mensen spontaan doet glimlachen. Een merk dat mensen eraan herinnert van af en toe eens echt te genieten, want er moet al zo veel! Een merk waarvan je instant vrolijk wordt.

We doopten ons merk bij een glaasje bubbels: "Betty & Albert".

Maar wie zijn Betty & Albert, en wie zijn wij?

Albert is ons mannetje. Het is een vrolijke kerel die houdt van plezier maken, apenstreken en mensen voor de gek houden. Hij houdt van zijn Betty die hem met veel liefde in de watten legt. Albert is een stiekeme snoeper. hij is grote fan van chocola en nootjes, en vooral van de combinatie van de twee. Hij werd vernoemd naar Koning Albert I.

En dan hebben we Betty. Ze is de beste vriendin en het vrouwtje van Albert. Ze geniet van knuffelen, kussen en een huiselijke sfeer creëren voor de apen en mensen om haar heen. Ze is een grote fan van koekjes en van gezellige theekransjes. Betty werd vernoemd naar Koningin Elisabeth.

En dan komen we bij ons uit.

Dit is Emilie:
Ze is een commerciële duizendpoot. Ze heeft 10 jaar ervaring in de productie, verkoop en distributie van voeding. Emilie is een grote dromer, maar vooral ook een doener met een no-nonsens mentaliteit. Ze geniet graag van de kleine dingen: koffie met de krant op zondag, avondje uit met vriendinnen, onnozel doen met de kinderen,…

En dit is Hanne:
Marketing & social media is helemaal haar ding! Heeft een aanstekelijk enthousiasme en een zeer positieve ingesteldheid. Hanne weet van aanpakken. Z geniet van mooie, gezellige en vooral ook uitbundige momenten met vrienden, vriendinnen, man en kinderen.


Als 2 jonge moeders met gezond boerenverstand kunnen we wel vinden in de 80% – 20% regel, waarbij we ervoor kiezen om voor 80% gezond te eten en te leven, maar wel voor 20% ruimte laten voor guilty pleasures en comfort food.
Echte boter, chocolade en suiker… Nostalgische, authentieke smaken. Gewoon the real stuff! Als we zondigen, doen we het goed. En dan eten we de dag erna wel een kom soep zonder room en zonder balletjes.

Met Betty & Albert denken we niet enkel aan onszelf.

Onze apen Betty & Albert steunen het project van de berggorilla’s van WWF in het Virungapark in de Democratische Republiek Congo, geleid door Emmanuel de Merode (een verre prins van België). Een deel van onze opbrengst gaat naar het behoud van het leefgebied en de bescherming van deze prachtige (maar spijtig genoeg met uitsterven bedreigde) diersoort.

 

Zo, nu ken je ons en ons motto...
En wie bent u? We kijken ernaar uit om je te leren kennen.