Chat Window

Fill the details so we can help you better.

Bakmix taartbodem (6 x 500g) View larger

Bakmix taartbodem (6 x 500g)

Wheatless&More

Seller offline

Consumententadviesprijs (per stuk)

€4,50 (inclusief btw)

 

Gewicht

500g

GE1100

New product

Voor de ambachtelijke bakkerij en koekjesfabriek Generous zijn glutenvrije producten geen beperking maar een bron van inspiratie in de zoektocht naar originele recepten. Dankzij het gebruik van alternatieve bloemsoorten zoals boekweit, gierst- en tapiocameel verkennen ze ongeremd nieuwe horizonten. 

Glutenvrije, melkvrije en eivrije bakmix voor taartbodem.

 

Certificaten

Glutenvrij gecertifieerd.

Biologisch gecertifieerd door Certisys.

 

Ingrediënten

Boekweitmeel* (40%), rijstroom*, tapiocazetmeel*, maismeel*. Verdikkingsmiddel: xanthaangom. 

* Ingrediënten van biologische oorsprong.

Propriétés Glutenvrij
Propriétés Bio

Related product

Connectez-vous pour voir les prix
Consumententadviesprijs (per stuk) €4,50 (inclusief btw)   Gewicht 500g

Connectez-vous pour voir les prix
Consumententadviesprijs (per stuk) €4,50 (inclusief btw)   Gewicht 500g

Connectez-vous pour voir les prix
Consumententadviesprijs (per stuk) €4,50 (inclusief btw)   Gewicht 500g

Connectez-vous pour voir les prix
Consumententadviesprijs (per stuk) €5,90 (inclusief btw)   Gewicht (per stuk) 400g

Connectez-vous pour voir les prix
Consumententadviesprijs (per stuk) €12,00 (inclusief btw)   Gewicht (per stuk) 1.000g

Connectez-vous pour voir les prix
Bakmix 'Peterselie-Ui-Look' om zelf brood mee te bakken. Voor het beslag heb je nog 4 eitjes, 200ml water en eventueel een snuifje zout.

Connectez-vous pour voir les prix
Bakmix 'Rozijnen-Noten' om zelf brood mee te bakken. Voor het beslag heb je nog 4 eitjes, 200ml water en eventueel een snuifje zout.

Connectez-vous pour voir les prix
Bakmix om zelf brood mee te bakken. Voor het beslag heb je nog 4 eitjes, 200ml water en eventueel een snuifje zout.

Connectez-vous pour voir les prix
Bakmix 'Dadel-Gember' om zelf brood mee te bakken. Voor het beslag heb je nog 4 eitjes, 200ml water en eventueel een snuifje zout.