Chat Window

Fill the details so we can help you better.

Kapperappeltjes 6x245ml View larger

Kapperappeltjes 6x245ml

Camp's

Seller offline

Wist je dat er acht soorten Kappers zijn?
Van dik (de Kapperappels) tot de fijnste en meest verfijnde soort: de ‘Non Parelles’.
Camp’s gaat natuurlijk voor het beste en heeft als één van de enige in de markt 100% échte Non Parelles

New product

Kappertjes zijn ongeopende bloemknopjes die worden bewaard in zout. Het is een zeer arbeidsintensieve klus om de kappertjes te oogsten en we moeten ons elk jaar opnieuw reppen om de beste oogst voor ons te reserveren! De professionele chef is al overtuigd van onze kappers! Prachtige combo met roggevleugels. Ook heerlijk in slaatjes, pasta's, Noord-Afrikaanse of Oriëntaalse gerechten.

Topproduct!

Propriétés Lokale productie
Propriétés 245ml

Contact

Related product

Connectez-vous pour voir les prix
Wie kent ze niet? De Camp's zilveruitjes op azijn!  Heerlijk natuurlijk op een toastje met préparé of samen met een blokje kaas. Zooo jaren negentig maar machtig lekker.

Connectez-vous pour voir les prix
Camp's Augurken worden nog echt gepekeld in zout. Daarna worden ze ontpekeld en verschillende keren gewassen om daarna in azijn te worden opgelegd. Ons gamma bestaat uit Extra Fijne en Half Fijne Augurkjes.

Connectez-vous pour voir les prix
Wist je dat er acht soorten Kappers zijn?Van dik (de Kapperappels) tot de fijnste en meest verfijnde soort: de ‘Non Parelles’.Camp’s gaat natuurlijk voor het beste en heeft als één van de enige in de markt 100% échte Non Parelles. 

Connectez-vous pour voir les prix
‘Ons Bobonne’ Irène stond gekend voor haar heerlijke Rode Kool op Azijn. Na zeer hardnekkig aandringen van haar schare fans en als eerbetoon aan Irène maken we ze nu volgens haar recept!Koud te gebruiken (net zoals alle andere Camp’s Classics) om een slaatje mee af te werken of als heerlijke en visueel verrukkelijke side-dish!

Connectez-vous pour voir les prix
Albert is de kleinzoon van stichter Louis Van Camp. Hij is grote fan van de klassieker der klassiekers onder de ingelegde groenten: dikke knapperige Augurken!Lekker in frisse zomerse slaatjes of gewoon zo, als snack in de zetel!

Connectez-vous pour voir les prix
De ingelegde worteltjes van Ben hebben alles in zich om een instant classic te worden. Visueel zeer aantrekkelijk, supergezond en verrassend origineel lekker! Prachtig zoetzure balans, waanzinnig origineel en een meerwaarde op zowat elk verzorgd aperitiefbord.

Connectez-vous pour voir les prix
Deze superbe Paprika’s op Azijn verdienen een plaatsje tussen de andere Camp’s Classics. Bonte kleurenmix en heuse smaakbom!