Chat Window

Fill the details so we can help you better.

B2B Shops

ExquisitoExquisito gaat steeds opzoek naar exclusieve mediterrane delicatessen van familiebedrijven. Topkwaliteit uit Italie, Frankrijk en Griekenland!

Wheatless&MoreWheatless&More selecteert gezonde en lekkere allergenenvrije voeding bestemd voor retail en horeca. #glutenvrij #suikervrij #lactosevrij ...

Camp'sCamp’s ontwikkelt en produceert mosterd, pickles en legt groenten in op azijn: 100% natuurlijk en bereid volgens de originele, unieke recepturen.

Vin Du JardinVin du Jardin is een uniek non alcoholisch alternatief voor aperitief, rode- en witte wijn gemaakt op basis van fruitsappen en kruiden.

SuperbonDe gourmet chips van Superbon zijn krokant en bevatten geen bewaarmiddelen of kleurstoffen. Ook zijn ze Vegan en glutenvrij!

KriketOnze onweerstaanbare repen zijn gemaakt met biologische noten, granen, zaden – en krekels! Ongewoon? Misschien. Heerlijk? Vast en zeker!

Crafts and ConfettiVaste collecties van geboortekaartjes tot wenskaarten, uitnodigingen voor jouw grote dag!

High FibeHigh Fibe is een gezonde broodbakmix met veel vezels en trage koolhydraten, maar zonder gist en broodverbeteraars!

KarmaKarmaHavermout in handige meeneemverpakking. Enkel warm water, melk of yoghurt toevoegen. Zonder toegevoegde suikers of additieven, vezelrijk, vegan, bio en bovenal lekkerrrrrrrrr!

Betty & AlbertOnze 5 koekjes zijn ambachtelijk bereid met enkel de beste ingrediënten: echte boter, suiker en Belgische chocolade.

AzwijnToon en Laura produceren een unieke appelazijn van lokale appelsoorten uit Zwijndrecht! Puur, ongefilterd en niet gepasteuriseerd!

LilaLou BiscuitsNatuurlijke en biologische haver & granenkoekjes vol vezels en vitaminen, suikerarm en met zonnebloemolie. Een verstandig tussendoortje!

Jouw producten?Bent u een producent of leverancier van unieke producten en opzoek naar een logistieke oplossing in samenwerking met andere ondernemers?

Jouw producten?Bent u een producent of leverancier van unieke producten en opzoek naar een logistieke oplossing in samenwerking met andere ondernemers?

Jouw producten?Bent u een producent of leverancier van unieke producten en opzoek naar een logistieke oplossing in samenwerking met andere ondernemers?

Welkom KRIKET op B2B Food Hall! Wie is KRIKET?

2021-08-17 12:01:38 Anneleen & Michiel Van Meervenne

HET VERHAAL ACHTER KRIKET! KRIKET is een Brusselse start-up gestart door broer en zus Michiel en Anneleen. Toen ze het enorme potentieel van de krekel als alternatieve eiwitbron ontdekten, gi[...]

Maak kennis met nieuwe partner Camp's !

2019-03-26 16:51:32 Alexander Decock

ONTDEK VANAF NU OOK DE PITTIGE CAMP’S PRODUCTEN OP B2B FOOD HALL! Camp's produceert pickles, mosterd, ingelegde augurken of uitjes, … Al deze lekkernijen worden in Oudenaarde op ambachtelij[...]

Laura en Toon van AZWIJN

2019-03-16 20:08:17 Laura Bernaers

In 2016 wonnen Laura en haar man Toon de wedstrijd 'Zwijndrecht zoekt een streekproduct' met AZWIJN, een niet gepasteuriseerde en ongefilterde appelazijn van 2 Belgische lokaal geteelde appels. S[...]