Chat Window

Fill the details so we can help you better.

B2B Shops

Wheatless&MoreWheatless&More selecteert gezonde en lekkere allergenenvrije voeding bestemd voor retail en horeca. #glutenvrij #suikervrij #lactosevrij ...

KriketOnze onweerstaanbare repen zijn gemaakt met biologische noten, granen, zaden – en krekels! Ongewoon? Misschien. Heerlijk? Vast en zeker!

ExquisitoExquisito gaat steeds opzoek naar exclusieve mediterrane delicatessen van familiebedrijven. Topkwaliteit uit Italie, Frankrijk en Griekenland!

High FibeHigh Fibe is een gezonde broodbakmix met veel vezels en trage koolhydraten, maar zonder gist en broodverbeteraars!

LilaLou BiscuitsNatuurlijke en biologische haver & granenkoekjes vol vezels en vitaminen, suikerarm en met zonnebloemolie. Een verstandig tussendoortje!

Bunch Raw BarsBunch maakt biologisch verantwoorde Raw Bars zonder gluten en lactose waarbij de smaak en centraal staat. #Belgisch #Bio #Vegan

Camp'sCamp’s ontwikkelt en produceert mosterd, pickles en legt groenten in op azijn: 100% natuurlijk en bereid volgens de originele, unieke recepturen.

Crafts and ConfettiVaste collecties van geboortekaartjes tot wenskaarten, uitnodigingen voor jouw grote dag!

KarmaKarmaHavermout in handige meeneemverpakking. Enkel warm water, melk of yoghurt toevoegen. Zonder toegevoegde suikers of additieven, vezelrijk, vegan, bio en bovenal lekkerrrrrrrrr!

De 6 ZintuigenKleurrijke keramiek waar je instant vrolijk van wordt! Ook leuk voor geschenkpakketjes in plaats van een mandje...

Betty & AlbertOnze 5 koekjes zijn ambachtelijk bereid met enkel de beste ingrediënten: echte boter, suiker en Belgische chocolade.

AzwijnToon en Laura produceren een unieke appelazijn van lokale appelsoorten uit Zwijndrecht! Puur, ongefilterd en niet gepasteuriseerd!

Vin Du JardinVin du Jardin is een uniek non alcoholisch alternatief voor aperitief, rode- en witte wijn gemaakt op basis van fruitsappen en kruiden.

Jouw producten?Bent u een producent of leverancier van unieke producten en opzoek naar een logistieke oplossing in samenwerking met andere ondernemers?

Jouw producten?Bent u een producent of leverancier van unieke producten en opzoek naar een logistieke oplossing in samenwerking met andere ondernemers?

Welkom KRIKET op B2B Food Hall! Wie is KRIKET?

2021-08-17 12:01:38 Anneleen & Michiel Van Meervenne

HET VERHAAL ACHTER KRIKET! KRIKET is een Brusselse start-up gestart door broer en zus Michiel en Anneleen. Toen ze het enorme potentieel van de krekel als alternatieve eiwitbron ontdekten, gi[...]

NIEUW! Bunch, de RAW bars van Kevin Kurylak

2019-09-15 16:35:50 kevin kurylak

BUNCH is ontstaan uit mijn liefde voor lekker en gezond eten. Als jong professionele kok met veel ervaring in de gastronomische keuken, vond ik het huidige aanbod aan gezond snacks zeer eentonig [...]

Maak kennis met nieuwe partner Camp's !

2019-03-26 16:51:32 Alexander Decock

ONTDEK VANAF NU OOK DE PITTIGE CAMP’S PRODUCTEN OP B2B FOOD HALL! Camp's produceert pickles, mosterd, ingelegde augurken of uitjes, … Al deze lekkernijen worden in Oudenaarde op ambachtelij[...]