Wie kent ze niet? De Camp's zilveruitjes op azijn!
Heerlijk natuurlijk op een toastje met préparé of samen met een blokje kaas. Zooo jaren negentig maar machtig lekker.
Camp's Augurken worden nog echt gepekeld in zout. Daarna worden ze ontpekeld en verschillende keren gewassen om daarna in azijn te worden opgelegd. Ons gamma bestaat uit Extra Fijne en Half Fijne Augurkjes.
Wist je dat er acht soorten Kappers zijn?Van dik (de Kapperappels) tot de fijnste en meest verfijnde soort: de ‘Non Parelles’.Camp’s gaat natuurlijk voor het beste en heeft als één van de enige in de markt 100% échte Non Parelles.
Wist je dat er acht soorten Kappers zijn?Van dik (de Kapperappels) tot de fijnste en meest verfijnde soort: de ‘Non Parelles’.Camp’s gaat natuurlijk voor het beste en heeft als één van de enige in de markt 100% échte Non Parelles.
‘Ons Bobonne’ Irène stond gekend voor haar heerlijke Rode Kool op Azijn. Na zeer hardnekkig aandringen van haar schare fans en als eerbetoon aan Irène maken we ze nu volgens haar recept!Koud te gebruiken (net zoals alle andere Camp’s Classics) om een slaatje mee af te werken of als heerlijke en visueel verrukkelijke side-dish!
Albert is de kleinzoon van stichter Louis Van Camp. Hij is grote fan van de klassieker der klassiekers onder de ingelegde groenten: dikke knapperige Augurken!Lekker in frisse zomerse slaatjes of gewoon zo, als snack in de zetel!
De ingelegde worteltjes van Ben hebben alles in zich om een instant classic te worden. Visueel zeer aantrekkelijk, supergezond en verrassend origineel lekker!
Prachtig zoetzure balans, waanzinnig origineel en een meerwaarde op zowat elk verzorgd aperitiefbord.