Chat Window

Fill the details so we can help you better.

Volkoren pasta 'Linguine integrali' 16x500gr View larger

Volkoren pasta 'Linguine integrali' 16x500gr

Exquisito

Seller offline

M40220

New product

Deze pastificio is een ambachtelijke producent van pasta's sedert 1860 en op de dag van vandaag nog steeds een familiebedrijf. 

De Lorenzo il Magnifico pasta's worden steeds gefabriceerd zonder houdbaarheidsmiddelen en kleurstoffen. Ze hebben een heerlijke smaak en zijn uniek omwille van het gebruik van tarwekiemen. Tarwekiemen (wheat germ) zijn de harten van de graankorrels die vitamine A, vitamine D en plantaardige proteïnen bevatten. Gedurende het malen van de tarwe, worden de tarwekiemen eruit gefilterd om de conservatie van de bloem te bevorderen. Echter dankzij vakmanschap is deze producent erin geslaagd deze tarwekiemen toch toe te voegen aan de pasta, met een uitzonderlijke smaak als gevolg. Dankzij de aanwezigheid van de verse tarwekiemen komt een heerlijk aroma vrij tijdens het koken en kleurt het kookwater licht groen.

De pasta's van deze producent worden gezien als de beste kwaliteit en dit niet alleen omwille van het gebruik van tarwekiemen, maar ook door de selectie van het fijnste griesmeel (semolina) die ambachtelijk wordt bewerkt. De pasta wordt langzaam door de machines gekneed, met de hand uitgerold op frames en vervolgens gedroogd in droogkamers gedurende 36 uur op een temperatuur niet hoger dan 45°/50°C. Hierdoor blijven de organoleptische en nutritionele kenmerken van de pasta intact.

Gerelateerde producten

Login om prijzen te zien
Wie kent ze niet? De Camp's zilveruitjes op azijn!  Heerlijk natuurlijk op een toastje met préparé of samen met een blokje kaas. Zooo jaren negentig maar machtig lekker.

Login om prijzen te zien
Camp's Augurken worden nog echt gepekeld in zout. Daarna worden ze ontpekeld en verschillende keren gewassen om daarna in azijn te worden opgelegd. Ons gamma bestaat uit Extra Fijne en Half Fijne Augurkjes.

Login om prijzen te zien
Wist je dat er acht soorten Kappers zijn?Van dik (de Kapperappels) tot de fijnste en meest verfijnde soort: de ‘Non Parelles’.Camp’s gaat natuurlijk voor het beste en heeft als één van de enige in de markt 100% échte Non Parelles. 

Login om prijzen te zien
Wist je dat er acht soorten Kappers zijn?Van dik (de Kapperappels) tot de fijnste en meest verfijnde soort: de ‘Non Parelles’.Camp’s gaat natuurlijk voor het beste en heeft als één van de enige in de markt 100% échte Non Parelles. 

Login om prijzen te zien
‘Ons Bobonne’ Irène stond gekend voor haar heerlijke Rode Kool op Azijn. Na zeer hardnekkig aandringen van haar schare fans en als eerbetoon aan Irène maken we ze nu volgens haar recept!Koud te gebruiken (net zoals alle andere Camp’s Classics) om een slaatje mee af te werken of als heerlijke en visueel verrukkelijke side-dish!

Login om prijzen te zien
Albert is de kleinzoon van stichter Louis Van Camp. Hij is grote fan van de klassieker der klassiekers onder de ingelegde groenten: dikke knapperige Augurken!Lekker in frisse zomerse slaatjes of gewoon zo, als snack in de zetel!

Login om prijzen te zien
De ingelegde worteltjes van Ben hebben alles in zich om een instant classic te worden. Visueel zeer aantrekkelijk, supergezond en verrassend origineel lekker! Prachtig zoetzure balans, waanzinnig origineel en een meerwaarde op zowat elk verzorgd aperitiefbord.

Login om prijzen te zien
Deze superbe Paprika’s op Azijn verdienen een plaatsje tussen de andere Camp’s Classics. Bonte kleurenmix en heuse smaakbom!

Login om prijzen te zien
Ingrediënten: Aardappelen (67,7%), zonnebloemolie (30,3%), zout (1%), zwarte peper (1%).

Login om prijzen te zien
Certificaten 100% CO2 neutraal.   Ingrediënten 100% roze himalayazout