Chat Window

Fill the details so we can help you better.

Hazelnootpasta (15x40g) View larger

Hazelnootpasta (15x40g)

Wheatless&More

Seller offline

Beppe Magne van het Italiaanse Teo&Bia is erin geslaagd om een biologische hazelnootpasta te maken met slechts drie ingrediënten:

  • bittere cacao,
  • rietsuiker en
  • 47% hazelnoten uit Piëmonte!

Voor deze unieke pasta wordt de "Tonda Gentile Trilobata" hazelnoot gebruikt die een hoog percentage essentiële onverzadigde vetzuren bevat wat zorgt voor de crèmige structuur en intense smaak. 

TB40

New product

Na opening de olie zeker niet afgieten, maar goed mengen.

Certificaten

Biologisch gecertificeerd.

 

Ingredienten

Hazelnoten* (47%), rietsuiker*, cacao*.

* Ingrediënten van biologische oorsprong

Eigenschappen Sojavrij
Eigenschappen Glutenvrij
Eigenschappen Bio
Eigenschappen Vegan
Eigenschappen Zonder palmolie
Eigenschappen Lactosevrij
Eigenschappen Horeca
Eigenschappen Melkvrij

Contact

Gerelateerde producten

Login om prijzen te zien
Beppe Magne van het Italiaanse Teo&Bia is erin geslaagd om een biologische hazelnootpasta te maken met slechts drie ingrediënten: bittere cacao, rietsuiker en 47% hazelnoten uit Piëmonte! Voor deze unieke pasta wordt de "Tonda Gentile Trilobata" hazelnoot gebruikt die een hoog percentage essentiële onverzadigde vetzuren bevat wat zorgt voor de crèmige...

Login om prijzen te zien
Vanuit de ontgoocheling over de samenstelling en de smaak van de confituren in de rekken, besloot Rebecca Ravera van het Britse The FruitTree een fruitbeleg te maken dat enkel gebaseerd is op onder de zon gerijpte vruchten. Pectine, toegevoegde suiker en bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. Het smaakpallet is verbluffend.   Gewicht (per stuk) 250g

Login om prijzen te zien
Vanuit de ontgoocheling over de samenstelling en de smaak van de confituren in de rekken, besloot Rebecca Ravera van het Britse The FruitTree een fruitbeleg te maken dat enkel gebaseerd is op onder de zon gerijpte vruchten. Pectine, toegevoegde suiker en bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. Het smaakpallet is verbluffend. Gewicht (per stuk) 250g

Login om prijzen te zien
Vanuit de ontgoocheling over de samenstelling en de smaak van de confituren in de rekken, besloot Rebecca Ravera van het Britse The FruitTree een fruitbeleg te maken dat enkel gebaseerd is op onder de zon gerijpte vruchten. Pectine, toegevoegde suiker en bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. Het smaakpallet is verbluffend. Gewicht (per stuk) 250g

Login om prijzen te zien
Na haar uitzonderlijke hazelnootpasta lanceert Teo&Bia nu ook een biologische "Crema al pistacchio"! Deze delicatesse bevat slechts vier ingrediënten: minimum 50% pistachenoten, rietsuiker, extra vergine olijfolie en zout.