Beppe Magne van het Italiaanse Teo&Bia is erin geslaagd om een biologische hazelnootpasta te maken met slechts drie ingrediënten:
bittere cacao,
rietsuiker en
47% hazelnoten uit Piëmonte!
Voor deze unieke pasta wordt de "Tonda Gentile Trilobata" hazelnoot gebruikt die een hoog percentage essentiële onverzadigde vetzuren bevat wat zorgt voor de crèmige...
Na haar uitzonderlijke hazelnootpasta lanceert Teo&Bia nu ook een biologische "Crema al pistacchio"!
Deze delicatesse bevat slechts vier ingrediënten:
minimum 50% pistachenoten,
rietsuiker,
extra vergine olijfolie en
zout.
Beppe Magne van het Italiaanse Teo&Bia is erin geslaagd om een biologische hazelnootpasta te maken met slechts drie ingrediënten:
bittere cacao,
rietsuiker en
47% hazelnoten uit Piëmonte!
Voor deze unieke pasta wordt de "Tonda Gentile Trilobata" hazelnoot gebruikt die een hoog percentage essentiële onverzadigde vetzuren bevat wat zorgt voor de crèmige...
Vanuit de ontgoocheling over de samenstelling en de smaak van de confituren in de rekken, besloot Rebecca Ravera van het Britse The FruitTree een fruitbeleg te maken dat enkel gebaseerd is op onder de zon gerijpte vruchten. Pectine, toegevoegde suiker en bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. Het smaakpallet is verbluffend.
Gewicht (per stuk)
250g
Vanuit de ontgoocheling over de samenstelling en de smaak van de confituren in de rekken, besloot Rebecca Ravera van het Britse The FruitTree een fruitbeleg te maken dat enkel gebaseerd is op onder de zon gerijpte vruchten. Pectine, toegevoegde suiker en bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. Het smaakpallet is verbluffend.
Gewicht (per stuk)
250g