Chat Window

Fill the details so we can help you better.

Kastanjehoning (Miele di Castagno del Piemonte) 6x250gr View larger

Kastanjehoning (Miele di Castagno del Piemonte) 6x250gr

Exquisito

Seller offline

G091

New product

INFO OVER DE PRODUCENT

Tab Green Line S.r.l. komt met haar "Gran Cucina" delicatessen al meer dan 30 jaar tegemoet aan de noden van veeleisende consumenten die hoogwaardige artisanale producten appreciëren. De absolute topkwaliteit van de gebruikte grondstoffen is de belangrijkste garantie voor de eindconsument. Tot de dag van vandaag worden intense inspanningen gedaan om enkel natuurlijke ingrediënten te gebruiken van de hoogste kwaliteit, zonder toevoeging van kleurstoffen of houdbaarheidsmiddelen. Aan de hand van traditionele kooktechnieken en oude recepten wordt een magische wereld van smaken gecreëerd voor zowel connoisseurs als voor iedereen die houdt van lekker eten.

Deze producent blinkt niet alleen uit met de kwaliteit van haar producten, maar ook het professionele management en het respect voor klanten geeft vertrouwen. Groothandel Exquisito is trots dat ze in samenwerking met deze leverancier een groot assortiment pure Italiaanse delicatessen en antipasti kan aanbieden!

 www.tabgreenline.it

Contact

Gerelateerde producten

Login om prijzen te zien
Beppe Magne van het Italiaanse Teo&Bia is erin geslaagd om een biologische hazelnootpasta te maken met slechts drie ingrediënten: bittere cacao, rietsuiker en 47% hazelnoten uit Piëmonte! Voor deze unieke pasta wordt de "Tonda Gentile Trilobata" hazelnoot gebruikt die een hoog percentage essentiële onverzadigde vetzuren bevat wat zorgt voor de crèmige...

Login om prijzen te zien
Vanuit de ontgoocheling over de samenstelling en de smaak van de confituren in de rekken, besloot Rebecca Ravera van het Britse The FruitTree een fruitbeleg te maken dat enkel gebaseerd is op onder de zon gerijpte vruchten. Pectine, toegevoegde suiker en bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. Het smaakpallet is verbluffend.   Gewicht (per stuk) 250g

Login om prijzen te zien
Vanuit de ontgoocheling over de samenstelling en de smaak van de confituren in de rekken, besloot Rebecca Ravera van het Britse The FruitTree een fruitbeleg te maken dat enkel gebaseerd is op onder de zon gerijpte vruchten. Pectine, toegevoegde suiker en bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. Het smaakpallet is verbluffend. Gewicht (per stuk) 250g

Login om prijzen te zien
Vanuit de ontgoocheling over de samenstelling en de smaak van de confituren in de rekken, besloot Rebecca Ravera van het Britse The FruitTree een fruitbeleg te maken dat enkel gebaseerd is op onder de zon gerijpte vruchten. Pectine, toegevoegde suiker en bewaarmiddelen komen er niet aan te pas. Het smaakpallet is verbluffend. Gewicht (per stuk) 250g

Login om prijzen te zien
Beppe Magne van het Italiaanse Teo&Bia is erin geslaagd om een biologische hazelnootpasta te maken met slechts drie ingrediënten: bittere cacao, rietsuiker en 47% hazelnoten uit Piëmonte! Voor deze unieke pasta wordt de "Tonda Gentile Trilobata" hazelnoot gebruikt die een hoog percentage essentiële onverzadigde vetzuren bevat wat zorgt voor de crèmige...

Login om prijzen te zien
Na haar uitzonderlijke hazelnootpasta lanceert Teo&Bia nu ook een biologische "Crema al pistacchio"! Deze delicatesse bevat slechts vier ingrediënten: minimum 50% pistachenoten, rietsuiker, extra vergine olijfolie en zout.